Zdrav Zajtrk (“Podjetje” ali “Mi”) spoštuje vašo zasebnost in se zavezuje, da jo bo varovalo v skladu s to politiko.

Ta politika opisuje vrste informacij, ki jih lahko zberemo od vas ali ki jih lahko posredujete, ko obiščete spletno stran ZdravZajtrk.Si (naša “Spletna stran”), ter naše razloge in prakse za zbiranje, uporabo, vzdrževanje, zaščito in razkritje teh informacij.

Ta politika velja za informacije, ki jih zbiramo:

  • Na tej Spletni strani.
  • V e-pošti, besedilnih sporočilih in drugih elektronskih sporočilih med vami in to Spletno stranjo.
  • Ko komunicirate z našim oglaševanjem in aplikacijami na spletnih straneh in storitvah tretjih oseb, če te aplikacije ali oglaševanje vključujejo povezave do te politike.

Ne velja za informacije, zbrane:

  • offline ali na kakršen koli drug način, vključno z drugimi spletnimi stranmi, ki jih upravlja Podjetje ali katera koli tretja oseba
  • ali katero koli tretjo osebo, vključno s katero koli aplikacijo ali vsebino (vključno z oglaševanjem), ki lahko vsebuje povezavo na ali je dostopna s Spletne strani.

Prosimo, da natančno preberete to politiko, da boste razumeli naše politike in prakse glede vaših informacij ter kako jih bomo obravnavali. Če se ne strinjate z našimi politikami in praksami, se odločite, da ne boste uporabljali naše Spletne strani. Z dostopom do ali uporabo te Spletne strani se strinjate s to politiko zasebnosti. Ta politika se lahko občasno spremeni. Vaša nadaljnja uporaba te Spletne strani po izvedenih spremembah se šteje za sprejetje teh sprememb, zato prosimo, da občasno preverite politiko za posodobitve.

Navdušeni smo, da lahko sodelujemo z blagovnimi znamkami in promoviramo druge čudovite posle.

Ponosni smo, da smo iskreni v mnenjih, ki jih izražamo na naši spletni strani. Čeprav to na noben način ne vpliva na naša mnenja, pisci, založniki in lastniki spletne strani sprejemajo oblike denarnega oglaševanja, sponzorstva, plačanih vnosov ali drugih oblik nadomestil s strani tretjih oseb, omenjenih na naši spletni strani.

Vse oglaševanje je v obliki oglasov, ki jih ustvari oglaševalska mreža tretje osebe. Ti oglasi bodo označeni kot plačani oglasi. Pisci, založniki in lastniki spletnega dnevnika so plačani za podajanje mnenj o izdelkih, storitvah, spletnih straneh in različnih drugih temah.

Čeprav prejemamo nadomestilo za objave in oglase, vedno podajamo svoja iskrena mnenja, ugotovitve, prepričanja in izkušnje o teh temah in izdelkih. Mnenja in stališča, izražena na tem spletnem dnevniku, so izključno pisci, založniki in lastniki.

Vsako trditev o izdelku, statistiko, citat ali drugo predstavitev izdelka ali storitve je treba preveriti pri proizvajalcu, ponudniku ali zadevni stranki, saj mi ponujamo le mnenja.

Zdrav Zajtrk sodeluje v naslednjih partnerskih programih: Shoppster. To pomeni, da lahko objavljamo prilagojene povezave, ki jih zagotovi blagovna znamka, za sledenje napotitvam na njihovo spletno stran, in lahko zaslužimo oglaševalsko provizijo od vseh nakupov, opravljenih prek teh povezav. Ti programi uporabljajo piškotke za sledenje obiskom za namene dodeljevanja provizij za te prodaje.

Naša spletna stran vsebuje povezave do partnerskih in drugih spletnih strani. Ne prevzemamo odgovornosti za kakršne koli izjave o zasebnosti, prakse in/ali postopke teh spletnih strani. Zato vse uporabnike in obiskovalce spodbujamo, da so pozorni, ko zapustijo našo spletno stran, in da preberejo izjave o zasebnosti vsake posamezne spletne strani, ki zbira osebne podatke. Ta politika zasebnosti velja izključno za informacije, zbrane na naši spletni strani.