Bučna ovsena kaša

Nič tako ne pade kot topla skleda bučne ovsene kaše. Dodajte kosmiče, bučni pire, mandljevo mleko in nekaj jesenskih začimb v svoj počasni štedilnik in pustite, da se čarovnija zgodi v 8 urah.

Bučna ovsena kaša

Nekaj ​​je na ovsenih kosmičih jeseni, zaradi česar je zajtrk veliko bolj prijeten. Tako zelo obožujem, ljubim, obožujem to različico ovsenih kosmičev iz jeklenih kosmičev za počasno kuhanje. Narejen je iz obilnega jekleno rezanega ovsa in vseh vaših najljubših jesenskih okusov.

Priprava jekleno narezanega ovsa v počasnem štedilniku je tako enostavna, saj počasni štedilnik opravi vse delo! Ko je vse kuhano, ga lahko shranite v hladilniku za cel teden ali postrežete množici.

  • Jekleno rezani oves : Za krepko teksturo.
  • Mandljevo mleko : Nesladkano in preprosto je vaša osnova brez mleka.
  • Bučni pire : za ta nepogrešljiv jesenski okus.
  • Pumpkin Pie Spice : Mešanica začimb, ki pooseblja letni čas.
  • Javorjev sirup : Za pridih naravne sladkosti.
  • Craisins : Za sladek in trpek kontrast.
  • Dodatki : orehi orehi, maslo iz indijskih oreščkov in dodatni ocvirki.

Ta recept za bučno ovseno kašo se lepo hrani v hladilniku do 5 dni. Postavite ga v nepredušno posodo in ponovno segrejte na štedilniku ali v mikrovalovni pečici, ko ste pripravljeni, da se vrnete vanjo.

To ovseno kašo smo radi prelili z maslom iz oreščkov, kot sta indijsko ali arašidovo maslo. Okusno je tudi suho sadje, kot so brusnice ali vzhajanje. Nazadnje poskusite dodati oreščke, kot so pekan orehi ali celo granola za epsko hrustljanje!

Ne pozabite svojih objav na družbenih omrežjih označiti s hashtagom, veseli bomo, kaj počnete!

0 0 votes
OCENA RECEPTA
Naroči se
Obvesti me
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments